ÈXIT EN LA PRIMERA SETMANA DE MUSICA’T

Grans actuacions de Mone, Acústic Broadway i Jofre Bardagí

El Musica’t va començar divendres passat amb l’actuació de Mone, acompanyada pel guitarrista Pau Figueras. L’actriu i cantant va repassar, amb la seva excel·lent veu, els temes del seu disc de debut en solitari, “Regal”, i va interpretar alguns temes de musicals, sobretot catalans. L’endemà, dissabte, va ser el torn dels Acústic Broadway: quatre actors i cantants acompanyats per tres músics van interpretar versions de musicals de Broadway en una molt divertida actuació. Aquests dos primers concerts es van fer al teatre del Círcol, que va registrar una molt bona entrada. La primera setmana de Musica’t va acabar diumenge, amb el concert de Jofre Baradagí. La Sargantana es va omplir per escoltar un dels clàssics del nostre país, que va repassar cançons tant dels seus discs en solitari, com dels Glaucs.

Bruno Oro, Amelie, Stuntfox i Nyandú, concerts de la segona setmana de Musica’t.

El segon cap de setmana de Musica’t començarà divendres amb l’actuació de Bruno Oro, que acompanyat per tota la seva banda presentarà el seu segon disc, “Tempus Fugit”. L’actor i cantant actuarà (21.30h) al teatre Principal. L’endemà, dissabte 21 de gener (21.30h), i al mateix recinte, els Amelie faran el primer elèctric de la història del Musica’t, per presentar el seu disc de debut “Somiant Desperts”. Els acompanyaran els badalonins Stuntfox. El Musica’t 2012 acabarà diumenge 22 amb el concert dels Nyandú, que acaben de guanyar el concurs de maquetes Sona9. L’actuació serà a La Sargantana (19h).

Les entrades per els concerts al Teatre Principal i a La Sargantana es poden aconseguir anticipadament a Saltamartí Llibres, a la mateixa Sargantana, o aquí.

Posted on gener 16, 2012, in Musica't Badalona. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari